OFERTE DE SEZON

1 - Revelion 2018

Pensiunea turistica Poarta Zmeilor, este situată in localitatea Sălciua judetul Alba, īn Muntii Apuseni, pe Valea Ariesului, la distanță de 43 km de municipiul Turda, intr-un loc liniștit, cu acces auto, fiind īnconjurată de peisaje montane unice prin pitorescul lor. Pensiunea este compusă din trei corpuri de clădire cu maxim 34 locuri de cazare, īncălzire centrală și apă caldă. Toate clădirle sunt situate īn aceeași curte, sunt amenajate īn stil rustic si specific local, cu trofee si blănuri de vīnat.

Pensiunea vă ofera două parcări, iar īn curte si gradină este amenajat un grătar și o vatră pentru foc de tabără. Vă punem la dispoziție o sală de mese cu 40 locuri pentru petrecerea de Revelion, internet Wi-Fi, TV cablu precum și o bucătărie dotată, combină frigorifică, aragaz și mașină de spălat vase.

La pensiunea Poarta Zmeilor vă oferim meniuri tradiționale preparate pe bază de produse naturale, proaspete, «ca la mama acasă» meniuri vīnătoresti (căprior, cerb, urs, mistreț), după rețete traditionale precum și vin din producția proprie cu struguri din regiunea Jidvei, țuică, sucuri naturale din fructe de pădure preparate de noi dup㠔rețetele bunicii”.

Masa festiva de REVELION :

Platou vīnătoresc asortat(cerb, mistret, căprior), ciorbă de văcuță, pește, tocăniță vīnătorească de mistreț, prăjituri, cozonac, vin, țuică , afinată , șampanie, cafea, suc, apă minerală.

Tarife cazare cu demipensiune, masa festiva de Revelion si prānzul de Anul Nou, 4 nopti/5zile: 590 lei/pers,

Pentru copii īntre 3 și 14 ani vă oferim o reducere de 50% din tarif . Copii sub 3 ani beneficiază de gratuitate.

Īnchiriere pensiune, īn total 34 locuri, pentru 4 nopți/5zile = 9.900 lei.


2 - Oferta pentru grupuri de copii pina la 14 ani

Cazare cu demipensiune(mic dejun si cina ) si un pachet de drumetie

Tarif: 110-130 lei pentru doua nopti cazare

Oferta mai cuprinde:

Ghid pentru vizitarea imprejurimilor

Un adult gratuit la minim 10 copii

Oferta valabila pentru grup de minim 15 copii si pentru perioada 01.01.2014-30.04.2014.

Preturile nu includ TVA


Pensiunea turistica Poarta Zmeilor ofera servicii turistice specifice diverse pe tot parcursul anului : Revelion, Paste, Craciun, Valentine’s Day, etc. De asemenea organizeaza si mese festive, tabere, teambuilding-uri, pentru a va bucura de servicii de calitate intr-o zona montana unica prin pitoresc si traditie.

Copyrigh © "Promontana"    2009 - 2022 - Toate Drepturile Rezervate
Site realizat de DGX.ro