Oferta    Revelion    2019

Pensiunea turistica Poarta Zmeilor, este situată in localitatea Sălciua judetul Alba, în Muntii Apuseni, pe Valea Ariesului, la distanță de 43 km de municipiul Turda, intr-un loc liniștit, cu acces auto, fiind înconjurată de peisaje montane unice prin pitorescul lor. Pensiunea este compusă din trei corpuri de clădire cu maxim 34 locuri de cazare, încălzire centrală și apă caldă. Toate clădirle sunt situate în aceeași curte, sunt amenajate în stil rustic si specific local, cu trofee si blănuri de vînat.  

        Pensiunea are două parcări, iar în curte si gradină este amenajat un grătar și o vatră pentru foc de tabără. Vă punem la dispoziție o sală pentru diverse activitati si o sala de mese cu 40 locuri pentru petrecerea de Revelion, internet Wi-Fi, TV cablu precum și o bucătărie dotată, combină frigorifică, aragaz și mașină de spălat vase.

La pensiunea Poarta Zmeilor vă oferim meniuri tradiționale preparate pe bază de produse naturale, proaspete, «ca la mama acasă» meniuri vînătoresti (căprior, cerb, mistreț), după rețete traditionale precum și vin din producția proprie cu struguri din regiunea Jidvei, țuică, sucuri naturale din fructe de pădure  preparate de noi după ”rețetele bunicii”.

 

 Masa festiva de REVELION :

 

Platou vînătoresc asortat(cerb, mistret, căprior), ciorbă de văcuță, pește, tocăniță vînătorească de mistreț, prăjituri, cozonac, vin, țuică , afinată , șampanie, cafea, suc, apă minerală.

 

Tarife cazare cu demipensiune,(corp 1 si 2) masa festiva de Revelion si prânzul de Anul Nou, 4 nopti/5zile: 635 lei/pers, pentru 20- 22 locuri

 

 Pentru copii între 3 și 14 ani vă oferim o reducere de 50% din tarif .

 Copii sub 3 ani beneficiază de gratuitate.

Închiriere corp 3 si 4 în total, ( 14 locuri)  pentru 4 nopți/5zile = 5000 lei.  

         

Rezervarea se face prin plata in avans a 30% din valoarea sejurului in contul

SC PROMONTANA SRL, RO50RNCB0003020120450001 deschis la BCR.

 website http://www.poartazmeilor.ro

 e-mail agroturismapuseni@yahoo.com

 

 Persoana de contact : Romana Florea, Telefon +40744656029  


Dacă vă doriţi o vacanţă liniştită într-o zonă montană, departe de zgomotul oraşelor şi poluare, atunci aflaţi că aţi găsit locul potrivit: la munte, printre legendele moţilor mai precis, la pensiunea POARTA ZMEILOR.

Fiind situată în Munţii Apuseni, pe Valea Arieşului, în comuna Sălciua la 75 km de municipiul Cluj Napoca, într-o zonă montană liniştită uşor accesibilă înconjurată de peisaje de basm şi legendă, cu multe obiective turistice pensiunea POARTA ZMEILOR vă oferă un sejur la munte de care vă veţi aminti cu drag multă vreme şi unde veţi dori să reveniţi.

Gazdele, primitoare şi întotdeauna bucuroase de oaspeţi sunt neîntrecute în arta gătitului mâncărurilor tradiţionale moţeşti. Din reţeta de la "Zmei" nu lipsesc mâncărurile vânătoreşti şi bineânţeles, buna dispoziţie.

Pentru a afla mai multe despre pensiunea noastră, vă invităm să răsfoiţi meniul paginii de prezentare unde veţi găsi mai multe informaţii, precum şi o frumoasă galerie multimedia (video şi foto).

Copyrigh © "Promontana"    2009 - 2022 - Toate Drepturile Rezervate
Site realizat de DGX.ro